Informatie

Om de start van de Daikin Motortour soepel te laten verlopen wordt er een groepsindeling gemaakt. Elke groep wordt begeleid door een voorrijder. De voorrijders zijn bekend met de route, die wordt gereden aan de hand van GPS, en zij geven aan waar er gestopt kan worden voor een koffiestop en de lunch. Bij de stops geven de voorrijders bovendien aan wanneer het tijd is om te vertrekken.

Houdt dus altijd uw voorrijder goed in de gaten! Wij bieden de mogelijkheid om vooraf de route te downloaden.

Kledingvoorschriften
Wij gaan ervan uit dat u zelf beschermende motorkleding zal dragen. Daarnaast is de Daikin Motortour een informeel evenement. Wij stellen voor om ook de kleding informeel te houden. Houdt u wel rekening met de wisselende weertypen onderweg.

Dieetwensen
Mocht u een speciaal dieet volgen of bij voorkeur bijvoorbeeld geen vis willen eten, dan horen wij dat uiteraard graag via het aanmeldformulier.

Belangrijke benodigdheden
We willen u op volgende benodigdheden attent maken:
- Een geldig paspoort;
- Uw groene kaart;
- Een volle benzinetank bij de start om oponthoud te voorkomen;
- Geld of credit card voor persoonlijke uitgaven.

De koffie bij aankomst op het startpunt, de geplande koffiestops en lunch onderweg, tolgeld, het avondprogramma, hotelovernachting en tot slot de lunch op de tweede dag, zijn voor rekening van Daikin Nederland. Wij willen u er echter op wijzen dat kosten voor benzine, extra stops onderweg of persoonlijke uitgaven (hotelbar etc.) voor eigen rekening zijn.

Spelregels
Deelname aan de Daikin Motorrour is geheel op eigen risico. Daikin Nederland stelt zich niet aansprakelijk voor opgelopen persoonlijke- of materi?le schade of kwijtgeraakte persoonlijke zaken. Wij verzoeken u tevens vriendelijk zich te houden aan de algemene verkeersregels, verantwoord deel te nemen aan het verkeer en de aanwijzingen van de organisatie/voorrijder te allen tijde op te volgen.